-
June 1st, 2026, 03:51 PM
clewrslr Member
Bir axşam, bir tətbiq, bir taleyüklü fırlanma
Həmin axşam saat on iki radələrində idi. Yuxu gəlmirdi, nə qədər çalışsam da. Telefonu əlimə alıb sosial şəbəkələri gəzməyə başladım. Hamı yatıb, heç kim heç nə yazmır. Statuslar köhnə, xəbərlər darıxdırıcı. Elə bir hiss idi ki, bütün dünya yuxuda, mən isə oyaq qalmış tək adamam. Fikirləşdim, bəlkə bir oyun yükləyim? Mağazaya girdim, baxdım – biri maraqlı deyil, biri çox böyük, yükləməsi vaxt aparacaq. Sonra bir reklam gözümə sataşdı: mostbet app. Düşündüm, “eşitmişəm bu adı, nəsə dostlar danışırdı”. Yüklədim. Kiçik proqram idi, cəmi bir neçə saniyəyə telefonuma köçdü.
Quraşdırdım, açdım. İlk baxışda diqqətimi çəkən sadəlik oldu. Heç bir mürəkkəb menyu, heç bir yalançı “bəsdir vur” düyməsi. Sadəcə oyunlar, balans, profilin. Qeydiyyat üçün nömrəmi yazdım, təsdiq kodu gəldi – bir dəqiqəyə hazır idim. Onda heç pul yatırmamışdım, sadəcə maraqla baxırdım “görəsən burda nə var?”. Slot oyunları, rulet, kartlar, canlı dilerlər. Gözüm bir oyuna ilişdi – kosmik mövzulu, ulduzlar, gəmilər, işıqlar. Çox rəngarəng idi, ürəyimcə oldu.
Qərar verdim 20 manat atım. Düşündüm, “bu gün artıq yatmayacağam, qoy bir az əylənim”. Yatırdım. Oynamağa başladım. İlk on dəqiqə ərzində heç nə olmadı – sadəcə fırlanıram, baxıram, balans yavaş-yavaş əriyir. Beş manat getdi, sonra yeddi. Fikirləşdim, “yaxşı, pulum gedir, zərər deyil, onsuz da yatmaq üçün vaxt lazımdı mənə”. Amma birdən ekranda üç gəmi simvolu düşdü. Gəmilər fırlanmağa başladı, musiqi dəyişdi, ekranda “BONUS” sözü yazıldı. Mənə 15 pulsuz fırlanma hədiyyə olundu.
Pulsuz fırlanmalar başladı. Birinci: 0. İkinci: 0. Üçüncü: 0. “Ay, heç nə yoxdu” deyə düşündüm. Dördüncü fırlanmada birdən ekran qızardı, bir asteroid kimi şey düşdü, balansıma 22 manat əlavə olundu. Beşinci fırlanma: 8 manat. Altıncı: 35 manat. Yeddinci: 0. Səkkizinci: 67 manat! Bu anda mən artıq yataqda oturmuşdum, arxam dik, əllərim telefonu sıxırdı. Doqquzuncu: 0. Onuncu: 41 manat. On birinci: 13 manat. On ikinci: 94 manat! İnanırdınız? 94 manat bir fırlanmada. On üçüncü: 0. On dördüncü: 28 manat. On beşinci: 0. Cəmi pulsuz fırlanmalardan 308 manat qazandım.
Dərhal 250 manatını çıxartmaq üçün əmr verdim. Proses cəmi bir neçə dəqiqə çəkdi. Balansda qalan 58 manatı da oynamağa qərar verdim, amma “uduzsam da üzülmərəm” deyə. Oynadım, oynadım, bir az artdı, bir az azaldı. Nəticədə balans 72 manat oldu. Onu da çıxartdım. Ümumilikdə o gecə yatırdığım 20 manatın əvəzində 322 manat qazandım. Saat gecənin ikisi idi, amma yuxum qaçmışdı. Oturub düşünürdüm: “bu necə oldu? Mən heç vaxt bu qədər asan pul qazanmamışam”.
Səhər oyananda ilk işim telefona baxmaq oldu. Pul gəlib? Hələ yox. Amma günortadan sonra kartıma 250 manat köçürüldü. O gün işdə heç kəsə danışmadım. Çünki bilirdim ki, bəziləri “qumarbaz” deyəcək. Amma mən qumarbaz deyiləm. Mən sadəcə bir axşam, yuxu gəlməyəndə, darıxanda mostbet app yüklədim, oynadım, qazandım, çıxdım. Bu qumarbazlıq deyil. Bu şansdır.
Qazancımın 150 manatına özümə yeni telefon qutusu və qulaqlıq aldım. 100 manatını kənara qoydum – qışda lazım olar. Qalanını da yeməyə xərclədim. Bir həftə sonra yenə darıxdım, açdım mostbet app – bu dəfə 30 manat atdım. Uduzdum. Üzülmədim. Çünki bilirəm ki, şans hər gün sənin qapını döymür. Mənim qaydam var: bir limit, bir vaxt. Limitim 30 manatdır, vaxtım bir saat. Bitdi – çıxıram. Uduzdumsa – gülüb keçirəm. Qazandımsa – yarısını çıxarıram, qalanını oynayıram. Bu sadə qaydalar məni heç vaxt uduzduğum üçün peşman etməyib.
Ən çox bəyəndiyim cəhət odur ki, mostbet app mobil telefonda çox rahat işləyir. Heç bir ləngimə yoxdur, şəkillər aydındır, düymələr böyükdür. Mən işə gedəndə metroda, ya da fasilə vaxtı aça bilirəm. Yoxsa evdə oturub saatlarla oynamağa ehtiyac yoxdur. Beş dəqiqə, on dəqiqə – ürəyim nə istəyir.
Bu hekayəmi ona görə yazdım ki, insanlar bilsin: bəzən həyat sənə ən gözlənilməz anda ən gözəl hədiyyəni verir. Mənə də verdi. Yuxusuz bir gecə, cansıxıcı bir an, bir klik – və hər şey dəyişdi. İndi həmin qulaqlığı taxıb küçədə gəzəndə yadıma o gecə düşür. Gülümsəyirəm. Yox, hər axşam uduram demirəm. Amma bir şey dəqiq bilirəm: mostbet app mənə sadəcə pul qazandırmadı, mənə bir inam qazandırdı. İnam ki, həyat hələ bitməyib, hələ çox şans qarşıdadır. Və o şansı yaxalamaq üçün bəzən sadəcə bir proqram yükləmək kifayətdir. Mən yüklədim, oynadım, qazandım. Siz də istəsəniz sınayın. Amma qaydanı unutmayın: oyunu siz idarə edin, o sizi yox. Sağ olun.
Tags for this Thread